Monday, January 15, 2018

Laura Huhtasaari valtiolaivan ruoriin. Presidentinvaaleissa 2018 huomioikaa islamin ja maahanmuuton salliminen tarkoittaa että uskonnonvapaus ja perusoikeudet katoavat suomalaisilta kuten kansammekin

Presidentinvaaleissa 2018 huomioikaa islamin ja maahanmuuton salliminen tarkoittaa että uskonnonvapaus ja perusoikeudet katoavat suomalaisilta kuten kansammekin.

Burmassa osataan toimia oikein muslimi-invaasiota vastaan, kuten pitäisi muuallakin osata?
Tamperelainen alkuperäkansojen oikeuksien puolustaja Seppo Lehto muistuttaa: Uskonrauhaa-termillä ratsastusta, islamia ja matuinvaasion turvattomuutta vastaan oikeita arvovalintoja presidentinvaaleissa, eduskuntavaaleissa ja kuntavaaleissa! Siksi joka vaaleissa pitää lyödä varman päälle, eikä arpoa tai olla äänestämättä. Presidentinvaaleissa tarja halosen ja sauli niinistön kunniaton aika ohi ja Laura Huhtasaari presidentiksi!



http://presidentinvaalit-2018.blogspot.fi Laura Huhtasaari valtiolaivan ruoriin


----------------------------------------
Muistakaa uskonrauha on mennyttä kuten kansammekin väärillä arvovalinnoilla. Siksi kansallinen arvovalintamme Laura Huhtasaari presidentiksi https://blasfemi-i-finland.blogspot.fi

-----
------------------------------------

https://blasfemi-i-finland.blogspot.fi
Uskonrauha ja jumalanpilkka on nyt vain ryssäläisbryssäläisten pelinappula kuten Jeesuksenkin aikaan!

Arpa on heitetty. Katsotaan kenen "Jeesuksen" purppuraviitasta seuraavaksi annetaan sotilaiden pelata "kansankiihottajarikollisen" roikkuessa ristillä?
---------

No comments:

Post a Comment